Kurssit

EKL:n kurssit järjestetään Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla tai Käpylän työväentalossa Helsingissä. Tietotekniikan kursseja järjestetään myös TSL-Opintokeskuksessa Helsingin Hakaniemessä.

Syksyn 2023 kursseihin pääset tästä

Yhden ja kahden päivän mittaiset kurssit Käpylän työväentalossa ja TSL-Opintokeskuksessa sisältävät pelkän opetuksen sekä kurssilla mahdollisesti jaettavan materiaalin. Kurssipäivät alkavat yleisimmin klo 9:30 ja päättyvät klo 15:30. Yhden päivän kurssin hinta on 45 € ja kahden päivän kurssin hinta on 85 €.

Kolmen päivän mittaisen Rajaniemen kurssin perusmaksuun sisältyy ateriat sekä yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta on mahdollista yöpyä myös yhden hengen huoneessa. Rajaniemessä järjestettävien kurssien ensimmäinen kurssipäivä alkaa klo 13 ja viimeinen kurssipäivä päättyy lounastarjoiluun klo 12. Kurssin hinta on EKL-yhdistysten jäsenille 130 € ja muille 175 €. Jos et ole yhdistyksemme jäsen niin ilmoittaudu kurssille: Enable JavaScript to view. tai 050 436 3449.

Ilmoittautumisaika kurssille päättyy kolme viikkoa ennen kurssin alkamista. EKL-yhdistysten jäsenet voivat ilmoittautua kursseille kurssikuvausten yhteydessä olevilla ilmoittautumislomakkeilla. Ilmoittautumisen jälkeen avautuu linkki laskuun, joka tulee maksaa laskuun merkityn eräpäivän mukaisesti. Lasku lähetetään ilmoittautuneelle vielä ennen kurssin alkua jos laskua ei ole maksettu. Maksut palautetaan peruutusehtojen mukaisesti.