Järjestökahvila

EKL:n järjestökahvila on vapaamuotoinen keskustelufoorumi yhdistystemme aktiivitoimijoille (hallitusten jäsenille, toimihenkilöille ja muille kiinnostuneille). Kokoonnumme Teamsin välityksellä keskustelemaan ajankohtaisista ja mielenkiintoisista yhdistystoiminnan aiheista kerran kuukaudessa, pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen perjantai.

Tulevat tapaamiset keväällä 2024

  • perjantai 2.2. klo 13
  • perjanta 1.3. klo 13
  • perjantai 5.4. klo 13
  • perjantai 3.5. klo 13

Keskustelun aiheet
Järjestökahvilan keskustelun aiheet vaihtelevat osallistujien mielenkiinnon mukaisesti. Seuraavan kerran aihe sovitaan aina edellisessä kahvilatapaamisessa.

Ilmoittautuminen ja osallistuminen järjestökahvilaan
Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ilmoittaudu Marjalle. Ilmoittautumisen jälkeen saat Teams-kutsun erikseen aina kuhunkin kahvilatapaamiseen. Kutsu lähetetään sähköpostiisi vasta tapaamispäivän aamupäivällä, joten merkitse kahvilatapaamiset myös itsellesi muistiin.

Järjestökahvilaan osallistuminen on vapaamuotoista ja vapaaehtoista. Voit osallistua oman mielenkiintosi ja ajankäyttösi mukaisesti. Jos jonkun kerran keskustelunaihe ei sinua kiinnosta tai sinulla on este osallistua, voit vain jättää sillä kerralla osallistumatta. Yksittäisille tapaamiskerroille sinun ei siis tarvitse erikseen ilmoittautua tai ilmoittaa esteestä. Jos et haluaisi enää ollenkaan saada kutsua järjestökahvilan tapaamisiin, ilmoita siitä Marjalle, niin poistamme sinut kutsuttavien listalta.

Tarvittavat välineet
Osallistuaksesi järjestökahvilaan tarvitset toimivan nettiyhteyden ja Microsoft Teams -sovelluksen sekä perustaidot sovelluksen käyttämiseen.