Eläkkeensaajan päivä

Eläkkeensaajan päivää vietetään 18.2. yhdistyksissämme ympäri Suomen. Päivä juhlistaa eläkkeensaajien jäsenyyttä ja tuo iloisella tavalla esille eläkkeensaajan elämän valoisia puolia.

Eläkkeensaajan päivä on valtakunnallinen tapahtumapäivä, jolloin EKL-yhdistysten toivotaan järjestävän omilla paikkakunnillaan erilaista toimintaa. Päivän tavoitteena on juhlistaa eläkkeensaajien jäsenyyttä ja tuoda iloisella tavalla näkyville eläkkeensaajan elämän myönteisiä ja valoisia puolia sekä yhdistystemme toimintaa.

Päivän ja sitä edeltävän viikon aikana voi järjestää erilaisia tempauksia, toritapahtumia, avoimia ovia ja kaikkea muuta kivaa, mitä mieleen juolahtaa. EKL-jäseniä tapahtuma muistuttaa iloisesta yhdessä olemisesta ja tekemisestä. Uusille eläkkeensaajille päivän tarkoituksena on esitellä niitä monenmoisia hyvää mieltä tuottavia asioita, jotka heitä odottavat eläkepäivien koittaessa.

Toivomme, että laitatte toteutuneesta tapahtumastanne kuvia ja lyhyitä tarinoita ”EKL Hyvät ideat” facebook-ryhmään (https://www.facebook.com/groups/699452487490857). Ryhmä on julkinen ja näkyy kaikille netin käyttäjille.