Eläkkeensaaja, liiton jäsenlehti

Liiton jäsenlehti on nimeltään Eläkkeensaaja. Se ilmestyy vuoden 2021 alusta kolmesti keväällä ja kolmesti syksyllä, keskimäärin 44-sivuisena ja tabloidikokoisena. Lisätietoja vasemmalla olevissa valikoissa.

Lehti on jäsenetu ja se toimitetaan kotiin kannettuna kaikille jäsenmaksunsa maksaneille. Ensimmäinen Eläkkeensaaja ilmestyi 50 vuotta sitten.

Lehti kertoo jäsenilleen liiton toimenpiteiden ja tapahtumien lisäksi ajankohtaisista eläkepoliittisista asioista, eläkkeensaajan arkea koskevista muista teemoista sekä jäsenkentän tapahtumista. Myös asiantuntija- ja muut henkilöhaastattelut kuuluvat jäsenkyselyjen mukaan lehden luetuimpaan sisältöön.

Lehdestä on lisäksi luettavissa tuoretta tietoa Rajaniemen lomakeskuksen ohjelmallisista lomista sekä liiton kursseista, kilpailuista ja projekteista.

Lehti julkaisee mm. jäsenistön kirjoituksia Kirjeitä ja sanomia ja Kenttäpostia -otsikoiden alla. Kukin EKL-piiri esittelee omien alueyhdistystensä toimintaa kerran vuodessa omalla aukeamallaan. Lehdestä löytyy myös Ystäväpalsta, jossa voi etsiä itselleen lenkki- tai kirjeenvaihtokaveria.

Tutustu tästä linkistä suoraan lehden numeroihin.

FAKTAA

Eläkkeensaaja-lehti on lukijoiden arvostama. Sen sisältö vastaa keskivertolukijan tarpeita, joita on mitattu mm. lukijatutkimuksin. Liiton 2019 teettämässä jäsentutkimuksessa (Innolink Oy) 96 % kyselyyn vastanneista oli joko melko tai erittäin tyytyväinen lehteen. Lisäksi lukijoiden mielipiteitä kiinnostavimmasta jutusta kerätään numerokohtaisesti.

Eläkkeensaaja-lehden painosmäärä on jo useamman vuoden ollut keskimäärin 50 000 kpl/numero. Näissä talouksissa usein lehteä lukee kaksi henkilöä.

Eläkkeensaaja-lehti on luettavissa useimpien kuntien ja kaupunginkirjastojen lukusaleissa. Eläkkeensaaja-lehti on Aikakauslehtien liiton jäsen vuodesta 2015.

Yhdistykset! Haluatteko tilata lehtiä ESITTELYTILAISUUKSIINNE?

Ne voidaan toimittaa suoraan painosta 0,55 euron hintaan/kpl ns. nippulähetyksenä. Postimaksu 10,-/lähetys. Kysy lisää/tilaa: 09 6120 8431 tai Enable JavaScript to view.

Lehtirekisteriasiat: Enable JavaScript to view.

Ilmoitusmyynti: Enable JavaScript to view.

Siirry tästä lehden ilmoitusmyynnin sivulle.


TOIMITUKSEN YHTEYSTIEDOT