Lehden ilmoitusmyynti

"Tiedon saaminen eläkeläisiä koskevista asioista oli tärkein eläkeläisjärjestöjen tarjoama jäsenetu." Huomisen kynnyksellä 2019 -kyselytutkimus (Kantar TNS Oy)

Eläkkeensaaja-lehti on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsenlehti ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Liiton 2020 tekemässä lukijatutkimuksessa lehti sai arvosanan 5,9 asteikolla 1–7.

Lehdellä on painosmääräänsä nähden (+- 45 000 kpl) liki kaksinkertainen määrä lukijoita: taloudessa lehteä lukee usein kaksi henkilöä. Se on luettavissa myös kunnan- ja kaupunginkirjastojen lukusaleissa.

Liiton jäsenmäärä on runsas 70 000 yli 200 kunnassa ympäri maan. Lehti on kohderyhmänsä tarkkaan lukema, joten se on oikea mediavalinta, kun haluat kerralla tavoittaa suuren joukon aktiivisia eläkkeensaajia ympäri Suomen.

Lehden lukijaprofiili

Liiton jäsenlehti kuuluu jäsenetuna jokaiselle, joka kuuluu johonkin EKL-yhdistykseen. Lehden lukijat ovat keskimäärin 65–85-vuotiaita aktiivisia eläkkeensaajia, ikähaarukka tosin on leveä, 60-vuotiaista varhaiseläkeläisistä satavuotiaisiin.

Jäseniä noin 70 000 eri puolilla Suomea eri EKL-yhdistyksissä. Naisia jäsenkunnasta on runsaat 60 %. Suurin osa jäsenistä asuu kaupunkikeskuksissa tai niiden lähialueilla. Jäsenrikkain piiri on EKL:n Uudenmaan piiri. Jäsenistöstä noin 96 % on jäsenlehteen erittäin tai melko tyytyväisiä (jäsenkysely, Innolink 2019). Lehti on luettavissa myös kuntien ja kaupunkien kirjastoissa.


Tulostettava mediainfo 2023 vasemmalta valikosta

Aineiston tekniset tiedot

Formaatti leikattu tabloid
Sivun koko 260 x 375 mm
Paperi 52 g/m², vaaleusaste 80
Palstoitus 5 palstaa
Painomenetelmä coldset
Rasteritiheys 60 linjaa/cm
Kuvaresoluutio 220 dpi

Väriprofiili: WAN-IFRAnewspaper26v5.icc tai Adobe RGB, jolloin paino tekee cmyk-muunnoksen

Katso tarkemmat ilmoituksenteko-ohjeet ja pdf-asetukset:
www.sanomapaino.fi/tietoa-tekijoille
ja siellä kohta: Sanoma Manu Oy