Lehden ilmoitusmyynti

"Tiedon saaminen eläkeläisiä koskevista asioista oli tärkein eläkeläisjärjestöjen tarjoama jäsenetu." Huomisen kynnyksellä 2019 -kyselytutkimus (Kantar TNS Oy)

Eläkkeensaaja-lehti on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsenlehti ja se ilmestyy vuonna 2021 kuusi kertaa vuodessa. Liiton 2020 tekemässä lukijatutkimuksessa lehti sai arvosanan 5,9 asteikolla 1–7.

Lehdellä on painosmääräänsä nähden (+- 45 000 kpl) liki kaksinkertainen määrä lukijoita: taloudessa lehteä lukee usein kaksi henkilöä. Se on luettavissa myös kunnan- ja kaupunginkirjastojen lukusaleissa.

Liiton jäsenmäärä on runsas 70 000 yli 200 kunnassa ympäri maan. Lehti on kohderyhmänsä tarkkaan lukema, joten se on oikea mediavalinta, kun haluat kerralla tavoittaa suuren joukon aktiivisia eläkkeensaajia ympäri Suomen.

Lehden lukijaprofiili

Liiton jäsenlehti kuuluu jäsenetuna jokaiselle, joka kuuluu johonkin EKL-yhdistykseen. Lehden lukijat ovat keskimäärin 65–85-vuotiaita aktiivisia eläkkeensaajia, ikähaarukka tosin on leveä, 60-vuotiaista varhaiseläkeläisistä satavuotiaisiin.

Jäseniä noin 70 000 eri puolilla Suomea eri EKL-yhdistyksissä. Naisia jäsenkunnasta on runsaat 60 %. Suurin osa jäsenistä asuu kaupunkikeskuksissa tai niiden lähialueilla. Jäsenrikkain piiri on EKL:n Uudenmaan piiri. Jäsenistöstä noin 96 % on jäsenlehteen erittäin tai melko tyytyväisiä (jäsenkysely, Innolink 2019). Lehti on luettavissa myös kuntien ja kaupunkien kirjastoissa.


Tulostettava mediainfo 2021 vasemmalta valikosta

Aineiston tekniset tiedot

Formaatti leikattu tabloidi (260 x 375 mm)
Sivun koko 260 x 375 mm
Paperi parannettu sanomalehtipaperi
Palstoitus 5 palstaa
Painomenetelmä coldset
Rasteritiheys 40 linjaa/cm
Kuvaresoluutio vähintään 200 dpi

Painon väriprofiilit, tarkemmat ilmoituksenteko-ohjeistukset ja pdf-asetukset saa osoitteesta www.iprint.fi/sanomalehtipaino