Vanhusneuvostopäivät 11. - 13.10.

Liiton perinteiset vanhusneuvostopäivät toteutetaan jälleen tämän vuoden lokakuussa Rajaniemessä. Maksuttomiin päiviin ovat tervetulleita liiton aktiivit ja jäsenet, jotka ovat aiheesta kiinnostuneita tai alueellaan vanhusneuvostotyössä mukana. Päivillä kehitetään ja lisätään edellisten vuosien tapaan tietoisuutta vanhusneuvostojen toiminnasta, sen mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Samalla saatetaan yhteen vanhusneuvostoaktiivit, jaetaan kokemuksia ympäri Suomea ja vietetään hyvää aikaa yhdessä. Vanhusneuvostopäivät ovat Osuuskunta Tradekan tukemana maksuttomat EKL:n jäsenyhdistyksen jäsenille.

Koulutuspäivien ohjelma löytyy lisätään tälle sivulle sen valmistuttua. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia ja mahdollinen muuttunut ohjelma päivitetään tälle sivulle.

Huom! Kurssilla noudatetaan EKL:n peruutusehtoja, jotka löytyvät tästä linkistä, ks. otsikolla "Maksuttomat tapahtumat majoituksella ym. palveluilla".

Tervetuloa mukaan päiville!

Lisätiedot: Enable JavaScript to view., 041 5221 696

Ilmoittautumiset: Päivien paikat ovat täyttyneet. Ilmoittaudu varasijalle, paikkoja voi vapautua myöhemmin. Ilmoittautuminen: Enable JavaScript to view. / 050 436 3449.