Verkkokoulutus

EKL:n Verkkokoulutukset ovat lyhyitä tietoiskuja, yhdelle päivälle ajoittuvia verkkoseminaareja eli Webinaareja tai useammalle päivälle jaettuja verkkokursseja.

Kurssille osallistuminen vaatii sähköpostiosoitteen, johon osallistumislinkki sekä ohje lähetetään. Linkkiviesti lähetetään yleisimmin koulutusta edeltävänä päivänä.

Ilmoittautumiset: Enable JavaScript to view. / 050 436 3449. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä mihin yhdistykseen kuulut.

HUOM. Ilmoitathan kaikki nimet jos verkkoseminaariin osallistuu samalta koneelta useampi ihminen.


Verkkokoulutus syksy 2023

Verkkokoulutukset toteutamme Teams-sovelluksella, sovellusta ei tarvitse olla asennettuna osallistujan omalla koneella.

Verkkokurssi

Kuvat yhdistyksen verkkoviestinnässä

Kurssin tavoitteena on tehostaa yhdistyksen kuvallista viestintää somessa ja kotisivuilla. Pääpainotus on älypuhelimella otettujen kuvien hyödyntämisessä. Kurssilla mm. etsimme vastauksia kysymykseen ”mikä on kuvien ja visuaalisuuden merkitys viestinnässä” sekä opiskelemme, miten some- ja kotisivuviestintää voi kehittää vaikuttavammaksi pienillä kuvausteknisillä ja ilmaisullisilla keinoilla. Kurssilla myös pohditaan sitä, millainen kuva kertoo parhaiten juuri oman yhdistyksen toiminnasta. Käytännön osioissa kuvia parannellaan ja muokataan sekä kännykän omalla ohjelmalla että ilmaisella Canva-ohjelmalla. Kurssilla myös esitetään esimerkki lyhyiden videoiden teosta still-kuvilla. Kurssin kouluttajana toimii Raimo Oksanen. Kurssin pituus on 7 oppituntia ja hinta 40 €. Kurssin aikataulu: Ma 9.10. klo 13-14:30, Ma 16.10. klo 13-15:30 ja Ma 23.10. klo 13-14:30.

Kurssille voit ilmoittautua tästä linkistä Verkkokoulutuksessa noudatetamme EKL:n yleisiä peruutusehtoja (kohta maksulliset verkkotapahtumat).

Maksuttomat verkkoseminaarit

Seminaarit tiistaisin klo 13-13:45:

  • Yhdistyksen taloudenhoito 29.8.
  • Eläkkeensaajat Suomen uudessa hallitusohjelmassa 19.9.
  • Jäsenjärjestöavustuksen raportointi 10.10.
  • Jäsenasioiden hoito liiton kanssa 24.10.
  • Kurssitukien haku ja raportointi 14.11.
  • EKL:n järjestökysely 2023 12.12.

Verkkoseminaariin voit ilmoittautua myös tästä linkistä.