Hinnat, peruutusehdot, ilmoittautumiset

Kurssien jäsenhinnat 2024

Yhden päivän kurssi 50 euroa, sis. opetuksen.

Kahden päivän kurssi 100 euroa, sis. opetuksen.

Kahden päivän kurssi yöpymisellä 150 euroa, sis. opetuksen ja majoituksen kahden hengen huoneessa puolihoidolla. Yhden hengen huoneen lisämaksu on kurssikohtainen (löytyy kurssin esittelyn yhteydestä).

Kahden päivän kurssi yöpymisellä EKL-yhdistysten ulkopuolisille 200 €.


Peruutusehdot

Toistaiseksi voimassa olevat peruutusehtomme:

Maksulliset kurssit

Jos kurssille ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 3 viikkoa ennen kurssin alkamista, veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Kurssin koko hinta veloitetaan silloin kun ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 1 viikko ennen kurssin alkamista. Sairastapauksissa osallistumismaksu palautetaan todistusta vastaan 30 euron toimistomaksulla vähennettynä. Osallistuja voidaan vaihtaa toiseen maksutta.

Verkkokoulutus

Maksuttomisssa verkkokoulutuksissa (verkkoseminaarit) ei tarvitse ilmoittaa osallistumisten peruutuksia. Maksullisissa verkkokoulutuksissa peruutusmaksu on 50 % kurssin hinnasta, jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin 1 viikko ennen kurssin alkamista. Kurssimaksua ei palauteta jos ilmoittautunut jättää osallistumatta kurssille. Osallistuja voidaan vaihtaa toiseen maksutta.

EKL:n yleiset peruutusehdot löytyvät tästä

Ota yhteyttä, jos kuluja aiheuttavaan osallistumisen peruutukseen on olemassa jokin erityinen syy. Yhteystiedot: Enable JavaScript to view. / 050 436 3449


Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Ilmoittautumisaika kursseillemme päättyy kolme viikkoa ennen kurssin alkamista. Viimeinen ilmoittautumispäivä ilmoitetaan kunkin kurssin kohdalla erikseen. Kursseille ilmoittaudutaan henkilönimillä. Verkkokoulutusten ilmoittautumisajat ovat verkkokoulutustoiminnan omilla sivuilla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut:
Jarkko Utriainen; puh. 050 436 3449 tai Enable JavaScript to view.

Kursseillemme voi ilmoittautua myös verkossa kunkin kurssin esittelyn yhteydessä olevan linkin kautta.