Elinvoimaa tässä hetkessä

Lainasimme Pia Perkiön sanoittamasta vanhasta lastenlaulusta otsikot Eläkkeensaajien hyvän mielen vuosi -kalenterijulisteeseen ja lisäsimme jokaiselle kuukaudelle teemoja, joiden ympärille voisi kokoontua yhdessä koko porukalla.


Eläkkeensaajien hyvän mielen vuosi -kalenteriin voit tutustua TÄSTÄ


Yhdessä tekeminen on suuri voimavara. Toimimalla yhteisöllisesti luomme iloa, virkistystä ja merkityksellisyyden tunnetta toinen toistemme elämään. Yhteiset tapahtumat tai erilaiset ryhmät, vaikuttavat suuresti mielen hyvinvointiin. Läsnäolo ja toisten arvostaminen edistävät ilmapiiriä, jossa jokainen tuntee itsensä kuulluksi ja nähdyksi. Ilmapiiri on jokaisen paikalla olevan vastuulla, siihen vaikuttaa jokaisen tapa olla ja käyttäytyä.

Mielen hyvinvointiin vaikuttaa olennaisesti se, miten ihminen kokee tulevansa huomatuksi ja arvostetuksi. Pyritään siis kaikki yhdessä siihen, että otetaan kaikki mukaan ketään unohtamatta. Jokainen tuo toimintaan oman ainutlaatuisen panoksensa, olipa kyse sitten elämänkokemuksesta, taidoista tai läsnäolosta. Jokainen on arvokas.

Katsotaan jäljellä olevaa vuotta 2024 yhdessä odotuksella ja innolla. Ollaan tänä vuonna avoimia uusille ideoille ja näkökulmille ja käytetään yhteisössämme olevaa valtavaa potentiaalia lisätä iloa ja hyvää mieltä ikääntyneiden elämään. Jaetaan voimavarojamme ja tehdään yhdessä, niin saamme aikaan suuria asioita.

Onnea, iloa ja innostavia kohtaamisia tähän vuoteen!


Anna palautetta Elinvoimaa-toiminnalle