Tapahtumapaikat

EKL:n kulttuuripäivien tapahtumapaikkana toimivat Scandic Aulanko ja Aulangon Tapahtumalato.

Scandic Aulanko
Aulangontie 93, Hämeenlinna

Scandic Aulangon kotisivuille

Aulangon kulttuurimaisemissa kauniin Vanajaveden äärellä on helppo viihtyä. Uniikki Aulanko on kylpylöineen ja golfkenttineen kylpylähotellien ehdotonta aatelia. Alueen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat 33 metriä korkea näkötorni ja upea puistometsä.

Scandic Aulangon suosittu kylpylähotelli kaikilla mukavuuksilla Hämeenlinnan kauniissa luonnon maisemissa tarjoaa hemmottelua, aktiviteettaja ja elämyksiä. Kylpylän käyttö sisältyy hotellivieraiden majoituksen hintaan. Hemmotteluhoidot ja hierontapalvelut ovat varattavissa erikseen Kylpylän yhteistyökumppani Hygge Day Spasta.

Scandic Aulangolla järjestetään kulttuuripäivien majoitus, illanvietto 5.6. sekä työpajat ja kulttuurikatselmus 6.6.

Aulangon Tapahtumalato
Katajistontie 1, Hämeenlinna

Aulangon Tapahtumaladon kotisivut
(vieritä sivun alaosaan)

Aulangon idyllinen Tapahtumalato toimii EKL:n kulttuuripäivien karaoken mestaruuskilpailujen ja perinteisten latotanssien näyttämönä. Tapahtumalato sijaitsee ainoastaan noin 500 metrin kävelymatkan päässä Sandic Aulangolta, mutta alueelta löytyy myös tilavat paikoitusalueet autoilla saapuville tanssijoille ja laulajille. Pihapiiristä löytyvät uudet vuonna 2019 valmistuneet wc-tilat. Tapahtumalato pihapiireineen ja wc-tiloineen on esteetön. Tanssien lomassa osallistujat pääsevät nauttimaan puffetissa Hämeenlinnan Eläkkeensaajien loihtimista tarjoiluista.