Nestorit-toiminta miehille

Nestorit-toiminta tukee ikääntyvien miesten aktiivisuutta, lisää mahdollisuuksia keskinäiseen vuorovaikutukseen ja yhdessä tekemiseen ja näin vahvistaa miesten mielen hyvinvointia. Nestorit on miesten näköistä toimintaa, joka tukee hyvää ikääntymistä.

Nestorit on kuvattu NESTORIT Käsikirja miesten ryhmien toimintaan julkaisussa. Nestorit-toimintakokonaisuus kannustaa ja motivoi miehiä järjestämään monipuolista ja mielekästä toimintaa miehille. Sen teemat tuovat esiin erilaisia vaihtoehtoja miesten ryhmien toiminnaksi ja lisäävät tietoa toiminnan vaikutuksista. Käsikirja on työkalu, jonka avulla erilaiset ja erikokoiset miesten ryhmät voivat käynnistää omaa toimintaa.Nestorit-tapahtuma kokoaa Nestorit yhteen vuosittain

Elinvoimaa järjestää vuosittain yhteistyössä jonkun paikallisen EKL-yhdistyksen / yhdistysten kanssa Miesten viikon Nestorit-tapahtuman. Vuoden 2022 Nestorit-tapahtuma vietettiin onnistuneesti Tervakoskella. Missä päin Suomea tapaamme v. 2023 marraskuussa?

Lue lisää Tervakosken tapahtumasta.


Nestorit-koulutus

Nestorit-koulutuksen tavoitteena on tukea osallistujia perustamaan Nestorit-vertaisryhmä miehille. Koulutuksessa käydään läpi Nestorit -käsikirjan sisältö, ryhmän käynnistämiseen ja ohjaamiseen liittyvät asiat sekä toiminnan suunnitteluun ja toiminnan sisältöön liittyviä eri mahdollisuuksia. Koulutus on tarkoitettu miehille, jotka haluavat perustaa vertaisryhmän omalle alueelleen.

Tutustu koulutuksen ohjelmaan
Ilmoittaudu koulutukseen
Katso muut Elinvoimaa-koulutukset