Nestorit-toiminta miehille

EKL Elinvoimaa kehitystyönä vamistunut Nestorit-toiminta tukee miesten aktiivisuutta, lisää vuorovaikutusta ja edistää hyvää ikääntymistä. Nestorit on vertaistoimintaa, joka mahdollistaa miesten osallistumisen ja yhdessä tekemisen.

Nestorit on kuvattu NESTORIT Käsikirja miesten ryhmien toimintaan julkaisussa. Nestorit-toimintakokonaisuus kannustaa ja motivoi miehiä järjestämään monipuolista ja mielekästä toimintaa. Sen teemat tuovat esiin erilaisia vaihtoehtoja miesten ryhmien toiminnaksi ja lisäävät tietoa toiminnan vaikutuksista. Käsikirja on työkalu, jonka avulla erilaiset ja erikokoiset miesten ryhmät voivat käynnistää omaa toimintaa.


Nestorit-koulutus
ke 14. – pe 16.9.2022, Virrat Rajaniemi
Nestorit-koulutuksen tavoitteena on tukea osallistujia perustamaan Nestorit-vertaisryhmä miehille. Koulutuksessa käydään läpi Nestorit -käsikirjan sisältö, ryhmän käynnistämiseen ja ohjaamiseen liittyvät asiat sekä toiminnan suunnitteluun ja toiminnan sisältöön liittyviä eri mahdollisuuksia. Koulutus on tarkoitettu miehille, jotka haluavat perustaa vertaisryhmän omalle alueelleen.

Tutustu koulutuksen ohjelmaan
Ilmoittaudu koulutukseen


Elinvoimaa hakee marraskuun 2022 miestenviikon Nestorit-tapahtuman järjestäjää. Tee oma ehdotuksesi.
Elinvoimaa hakee Miestenviikon tapahtuman järjestäjää. Tapahtuma tuo esiin miesten hyvinvointia tukevaa toimintaa ja nostaa esiin miehiä koskevia teemoja. Marraskuussa toteutettavan tapahtuman voi järjestää yksi tai useampi yhdistys yhdessä. Elinvoimaa tukee tapahtuman suunnittelua, viestintää ja rahoitusta. Lue lisää vuoden 2021 Yläneen tapahtumasta.