Nestorit-toiminta miehille

EKL Elinvoimaa kehitystyönä vamistunut Nestorit-toiminta tukee miesten aktiivisuutta, lisää vuorovaikutusta ja edistää hyvää ikääntymistä. Nestorit on vertaistoimintaa, joka mahdollistaa miesten osallistumisen ja yhdessä tekemisen.

Nestorit-.toiminta on kuvattu käsikirjassa, johon voit tutustua alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

NESTORIT Käsikirja miesten ryhmien toimintaan

Nestorit-toimintakokonaisuus kannustaa ja motivoi miehiä järjestämään monipuolista ja mielekästä toimintaa. Sen teemat tuovat esiin erilaisia vaihtoehtoja miesten ryhmien toiminnaksi ja lisäävät tietoa toiminnan vaikutuksista. Käsikirja on työkalu, jonka avulla erilaiset ja erikokoiset miesten ryhmät voivat käynnistää omaa toimintaa.


Nestorit-koulutukset
ma 4. – ke 6.4.2022, Rajaniemi Virrat
Nestorit-koulutuksen tavoitteena on tukea osallistujia perustamaan Nestorit-vertaisryhmä miehille. Koulutuksessa käydään läpi Nestorit -käsikirjan sisältö, ryhmän käynnistämiseen ja ohjaamiseen liittyvät asiat sekä toiminnan suunnitteluun ja toiminnan sisältöön liittyviä eri mahdollisuuksia. Koulutus on tarkoitettu miehille, jotka haluavat perustaa vertaisryhmän omalle alueelleen.

Tutustu koulutuksen ohjelmaan
Ilmoittaudu 4.-6.4.2022 koulutukseen


EKL:n Miestenviikon Nestorit-tapahtuma 2022
Miestenviikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat ovat mukana toteuttamassa teemaviikkoa tavalla tai toisella toiminnassaan. Miesten Viikko on vuosittainen teemaviikko, jolloin järjestetään miesten hyvinvointia tukevaa toimintaa ja tapahtumia sekä nostetaan esiin miehiä koskevia yhteiskunnallisia teemoja. Elinvoimaa toteuttaa yhteistyössä jonkin EKL-yhdistyksen kanssa Nestorit-tapahtuman marraskuussa. Lue lisää vuoden 2021 Yläneen tapahtumasta.