Nestorit – aktiivista miestoimintaa

Nestorit-toiminta tukee ikääntyvien miesten aktiivisuutta ja mielen hyvinvointia. Se on miesten näköistä yhdessäoloa ja tekemistä.

Nestorit-toiminta voi olla rentoa yhdessäoloa kahvittelukerhoista erilaisiin aktiivisiin toimintoihin. Kerhon aloittamiseen ei tarvita isoja resursseja: yksi tai kaksi innokasta koollekutsujaa voi aloittaa vapaamuotoiset kokoontumiset, joissa ideoidaan ja aletaan toteuttaa yhteistä tekemistä.

Koulutuksesta hyvä startti Nestorit-toiminnalle

Nestorit-ryhmien vetäjille järjestetään maksuttomia koulutuksia. Koulutus antaa hyvät eväät toiminnan ideointiin, käynnistämiseen ja verkostoitumiseen muiden vetäjien kanssa.

Kevään Nestorit-koulutus on 11. - 12.3.2024 Haukiputaalla.

Syksyn Nestorit-koulutuksesta ilmoittelemme myöhemmin.

Nestorit-käsikirja miesten ryhmien toimintaan

Nestorit toiminta on kuvattu NESTORIT Käsikirja miesten ryhmien toimintaan -julkaisussa. Nestorit-toimintakokonaisuus kannustaa ja motivoi miehiä järjestämään monipuolista ja mielekästä toimintaa miehille. Sen teemat tuovat esiin erilaisia vaihtoehtoja miesten ryhmien toiminnaksi ja lisäävät tietoa toiminnan vaikutuksista. Käsikirja on työkalu, jonka avulla erilaiset ja erikokoiset miesten ryhmät voivat käynnistää omaa toimintaa.

Nestorit – käsikirja miesten ryhmien toimintaan
Nestorit-tapahtuma kokoaa Nestorit yhteen vuosittain
Nestorit-koulutus
Työkaluja yhdistyksille Nestorit-viestintään

Me Nestorit -video

Me Nestorit -musiikkivideo on julkaistu. Videolla Tervaleijonat-orkesteri esittää Pennu Hakalan säveltämän, sanoittaman ja sovittaman kappaleen Me Nestorit. Kappaleen ensimmäinen versio esitettiin marraskuussa 2022 Tervakoskella miestenviikon juhlassa. Videota voi hyödyntää esimerkiksi Nestoreiden tapaamisissa, yhdistysten musiikkikerhoissa tai yhteislaulutilaisuuksissa. Videon voi myös upottaa yhdistyksen kotisivuille kopioimalla tämän linkin kotisivujen Video-osioon: https://youtu.be/SdbD-KgBMc4 Videon voi katsoa myös suoraan klikkaamalla tuo linkkiä.

Tästä voit ladata kappaleen sanat.

Tästä voit ladata kappaleen nuotit.

Tervaleijonat-orkesteri: Reijo Nieminen, harmonikka; Jorma Tuomola, kitara; Yrjö Kiijärvi, rummut; Anja Uistola, koskettimet; Harry Poikelin, huilu; Reijo Iso-Sipilä, laulu ja Pentti "Pennu" Hakala, basso.

Videolla esiintyy erilaisissa harrastustoimissa Tervakosken eläkkeensaajien Nestoreita. Kiitos myös heille heittäytymisestä.
Videon kuvausta Hyrian studiolla.Työkaluja Nestorit-viestintään

Canvan Mallipohja Nestorit-tapahtuman Facebook-mainoksen tekemiseen

Anna palautetta Elinvoimaa-toiminnalle