Nestorit – aktiivista miestoimintaa

Nestorit-toiminta tukee ikääntyvien miesten aktiivisuutta ja mielen hyvinvointia. Se on miesten näköistä yhdessäoloa ja tekemistä.

Me Nestorit -video

Me Nestorit -musiikkivideo on julkaistu. Videolla Tervaleijonat-orkesteri esittää Pennu Hakalan säveltämän, sanoittaman ja sovittaman kappaleen Me Nestorit. Kappaleen ensimmäinen versio esitettiin marraskuussa 2022 Tervakoskella miestenviikon juhlassa. Videota voi hyödyntää esimerkiksi Nestoreiden tapaamisissa, yhdistysten musiikkikerhoissa tai yhteislaulutilaisuuksissa. Videon voi myös upottaa yhdistyksen kotisivuille kopioimalla tämän linkin kotisivujen Video-osioon: https://youtu.be/SdbD-KgBMc4 Videon voi katsoa myös suoraan klikkaamalla tuo linkkiä.

Tervaleijonat-orkesteri: Reijo Nieminen, harmonikka; Jorma Tuomola, kitara; Yrjö Kiijärvi, rummut; Anja Uistola, koskettimet; Harry Poikelin, huilu; Reijo Iso-Sipilä, laulu ja Pentti "Pennu" Hakala, basso.

Videolla esiintyy erilaisissa harrastustoimissa Tervakosken eläkkeensaajien Nestoreita. Kiitos myös heille heittäytymisestä.
Videon kuvausta Hyrian studiolla.


Nestorit – käsikirja miesten ryhmien toimintaan
Nestorit-tapahtuma kokoaa Nestorit yhteen vuosittain
Nestorit-koulutus
Työkaluja yhdistyksille Nestorit-viestintään

Nestorit -käsikirja miesten ryhmien toimintaan

Nestorit on kuvattu NESTORIT Käsikirja miesten ryhmien toimintaan -julkaisussa. Nestorit-toimintakokonaisuus kannustaa ja motivoi miehiä järjestämään monipuolista ja mielekästä toimintaa miehille. Sen teemat tuovat esiin erilaisia vaihtoehtoja miesten ryhmien toiminnaksi ja lisäävät tietoa toiminnan vaikutuksista. Käsikirja on työkalu, jonka avulla erilaiset ja erikokoiset miesten ryhmät voivat käynnistää omaa toimintaa.Nestorit-tapahtuma kokoaa Nestorit yhteen vuosittain

Elinvoimaa järjestää vuosittain yhteistyössä jonkun paikallisen EKL-yhdistyksen / yhdistysten kanssa Miesten viikon Nestorit-tapahtuman. Vuoden 2022 Nestorit-tapahtuma vietettiin onnistuneesti Tervakoskella. Missä päin Suomea tapaamme 9.11.2023?

Lue lisää Tervakosken tapahtumasta.


Työkaluja Nestorit-viestintään

Canvan Mallipohja Nestorit-tapahtuman Facebook-mainoksen tekemiseen