Boccia

Boccia on EKL:n suosituimpia harraste- ja kilpailulajeja keräten vuosittain yhteen satoja harrastajia. Tämä tarkkuuspallopeli muistuttaa läheisesti petanqueta. Sitä voidaan pelata joukkue-, pari- tai henkilökohtaisena kilpailuna sekä sisällä että ulkona. Pelissä on tavoitteena saada omat pelipallot mahdollisimman lähelle maalipalloa - lähemmäksi kuin vastustajan paras pallo. Laji vaatii hyvää tarkkuutta, keskittymiskykyä ja taktista osaamista. Boccia sopii pelimuotona myös liikuntarajoitteisille henkilöille ja monenkuntoisille pelaajille.

Boccian mestaruussarja 2020

Joukkueet: Eurajoen Eläkkeensaajat, Jalasjärven Eläkkeensaajat, Keuruun Eläkkeensaajat, Kuopion Varhaiseläkkeensaajat KVES, Lapin Eläkkeensaajat 1 ja 2, Lempäälän Eläkkeensaajat 1 ja 2, Mäntän Eläkkeensaajat 1 ja 2, Rauman Eläkkeensaajat, Pieksämäen Eläkkeensaajat, Pietarsaaren Eläkkeensaajat, Porvoon Eläkkeensaajat, Seinäjoen Seudun Bocciayhdistys 1 ja 2, Vaasan Eläkkeensaajat 1 ja 2, Viialan Eläkkeensaajat sekä Virtain Eläkkeensaajat.

Boccian mestaruussarja 2021

Joukkueet: Eurajoen Eläkkeensaajat, Jalasjärven Eläkkeensaajat, Kuopion Varhaiseläkkeensaajat, Lapin Eläkkeensaajat 1 ja 2, Lempäälän Eläkkeensaajat 1 ja 2, Mäntän Eläkkeensaajat 1,2 ja 3, Naisvuoren Eläkkeensaajat, Pieksämäen Eläkkeensaajat, Pietarsaaren Eläkkeensaajat, Porvoon Eläkkeensaajat, Rauman Eläkkeensaajat, Seinäjoen Seudun Boccianyhdistys 1 ja 2, Säynätsalon Eläkkeensaajat, Vaasan Eläkkeensaajat sekä Virtain Eläkkeensaajat.