Elinvoimaa tässä hetkessä

Vuoden pimein aika koettelee jaksamista ja vireyttä, mutta kaikki menee ohi. Kohta taas helpottaa!

Elämme vuoden pimeintä aikaa, mikä helposti vaikuttaa omaan vireyteen ja jaksamiseen. Nyt kannattaa viimeistään kaivaa kirkasvalolamput esille ja ulkoilla keskipäivän aikaan, jolloin saa edes sen pienen valoannoksen, joka auringolla on tarjota.
Ulkoilma ja luonto virkistävät mieltä, samoin kaikki itselle mieluinen tekeminen. Parasta kaikista on mukavien ihmisten seura, missä saa olla oma itsensä ja tulla vastavuoroisesti nähdyksi ja kuulluksi.
Ja tietysti saa myös hyvällä omalla tunnolla käpertyä viltin alle, levätä ja nauttia vain olemisesta. Samalla voi kääntää ajatuksia velvollisuuksista ja suorittamisesta itselleen tärkeisiin tavoitteisiin, suunnitelmiin ja haaveisiin ja laatia niistä oman Bucket Listin.
Bucket List ja muita maksuttomia mielen hyvinvointia vahvistavia materiaaleja löytyy täältä Elinvoimaa Materiaalit -verkkosivulta.
Nyt voi myös jo suunnitella, miten ensi vuonna lataa itseensä energiaa Elinvoimaa-koulutuksissa, joissa pääsee kartuttamaan omaa mielen hyvinvointiaan, osaamistaan ryhmänvetäjänä, tutustumaan toisiin vapaaehtoisiin ja saa uusia toimintaideoita ja vinkkejä, miten materiaaleja voi hyödyntää omassa toiminnassaan.

Lue uusin Elinvoimaa-uutiskirje tästä.