Verkkokoulutus

EKL:n Verkkokoulutukset ovat lyhyitä tietoiskuja, yhdelle päivälle ajoittuvia verkkoseminaareja eli Webinaareja tai pidemmälle ajalle ajoittuvia verkkokursseja.

Kaikki verkkokurssimme ovat maksuttomia ellei kurssin yhteydessä toisin mainita. Linkki koulutukseen sekä osallistumisohje lähetetään sähköpostiin viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

Ilmoittautumiset: Enable JavaScript to view. / 050 436 3449. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä mihin yhdistykseen kuulut.


Syksy 2022

Sukututkimuksen verkkokurssi 1.9. klo 17-20:30 sekä 8.9. ja 15.9. klo 17:30-19:45.

Tällä kurssilla tutustumme sukututkimukseen. Kurssilla perehdytään niihin lähteisiin, mistä jokainen voi löytää omia esivanhempiaan. Tutuiksi tulevat rippikirjat, kastettujen, vihittyjen ja haudattujen luettelot sekä muut kirkolliset lähteet. Tietoa esivanhemmista etsitään myös kartoista, vanhoista sanomalehdistä ja verotukseen liittyvistä asiakirjoista. Kurssi antaa ideoita ja työkaluja kotoa tai omasta yhdistyksestä käsin tehtävästä sukututkimuksesta. Kurssin kouluttajana toimii Juha Vuorela Suomen Sukututkimusseurasta. Kurssi toteutetaan Teams-sovelluksella ja sen hinta on 50 €.

Kurssille ilmoittautuminen

Syksyn maksuttomat verkkoseminaarit

  • Suomen Hostellijärjestön edut EKL-yhdistyksille ja niiden jäsenille 30.8.
  • Puheeksi ottaminen 11.10.
  • Kurssitukien hakeminen ja raportointi 1.11.
  • Varainhankinta, vapaaehtoisten vakuutukset ja liiton jäsenedut 17.11.
  • Kaatumisen ehkäisy 1.12.