Kampanjakuvat ja -video

EKL on tuottanut jäsenhankintakampanjan tueksi erilaista materiaalia. Viimeisimpänä julkaistiin Jäseneksi Eläkkeensaajiin -videotallenne, jossa iloisissa tunnelmissa kuvataan EKL-yhdistysten toimintaa ja uusien jäsenten mukaan saamista.

Kampanjavideo

Video Facebook-käyttöön julkaistiin liiton Facebook-sivuilla 18.2.2021. Videota kannattaa jakaa liiton sivuilta yhdisten ja jäsenten omille Facebook-sivuille sekä esimerkiksi Facebookin paikallisille ilmoitustauluille niiden antamien ohjeiden mukaisesti. Ilmoitustauluille jaettaessa liittäkää julkaisuun yhdistyksen kotisivuosoite. Facebook-video sopii hyvin jaettavaksi myös Instagramissa ja viestipalvelu WhatsApp:ssa.

YouTube-video on tarkoitettu EKL-yhdistyksille jäsenhankintakampanjan esittely- ja taustamateriaaliksi. YouTube-videon voi julkaista yhdistyksen kotivuilla tai sitä voi esittää erilaisissa jäsenhankintatapahtumissa. Katso YouTube-video täältä

Viralliset kampanjakuvat

Alla kolme kuvaa ja Eläköön elämä -tunnus, joita on oikeus käyttää, mutta vain jäsenjärjestöjen tätä kampanjaa varten tuotetuissa ja siinä käytettävissä materiaaleissa ja kotisivuilla. Kuvia ei saa luovuttaa ulkopuolisille, sillä kuviin on ostettu käyttöoikeus vain EKL:lle ja sen yhdistyksille.

Korkearesoluutioiset jpg-kuvat voi ladata alta:

Mikäli tarvitaan vielä suurempikokoisia kuvia, ota yhteyttä: