Tieto- ja viestintätekniikan kurssit

EKL:n tieto- ja viestintätekniikan kurssit järjestetään Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla tai TSL-Opintokeskuksessa Helsingin Hakaniemessä.

Syksyn 2023 Tieto- ja viestintätekniikan kursseihin pääset tästä

Yhden ja kahden päivän mittaiset kurssit TSL-Opintokeskuksessa Helsingissä sisältävät pelkän opetuksen sekä mahdollisen kurssilla jaettavan materiaalin. Kurssipäivät alkavat yleisimmin klo 9:30 ja päättyvät klo 15:30. Yhden päivän kurssin hinta on 45 € ja kahden päivän kurssin hinta on 85 €. Rajaniemessä järjestettävät kolmen päivän mittaiset kurssit alkavat ensimmäisenä kurssipäivänä klo 13 ja päättyvät viimeisenä kurssipäivänä klo 12. Rajaniemen kurssien hintaan sisältyy myös majoitus. Rajaniemen kolmen päivän kurssin hinta on 130 €.

Ilmoittautumisaika kurssille päättyy kolme viikkoa ennen kurssin alkamista. Voit ilmoittautua kurssille sen kuvauksen alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu linkki laskuun, joka tulee maksaa laskuun merkityn eräpäivän mukaisesti. Lasku lähetetään ilmoittautuneelle uudelleen noin viikko ennen kurssin alkua jos laskua ei ole siihen mennessä maksettu. Maksut palautetaan peruutusehtojen mukaisesti. Omia kysymyksiä voit lähettää etukäteen kurssien kouluttajalle Enable JavaScript to view.

KOTISIVUKURSSEILLA opetus on ensisijaisesti kotisivuohjelman uudella versiolla. Koulutuspäivien aikana on kuitenkin mahdollisuus myös työstää vanhemmalla versiolla tehtyjä sivustoja. Jatkokursseille toivomme mukaan vain niitä, joilla on jo jonkinlaista kokemusta kotisivujen työstämisestä.