Syksy 2023

Tieto- ja viestintätekniikan kurssit ovat omilla sivuillaan.


Suunnistus- ja Geokätköilykurssi 11.-13.9. Rajaniemen lomakeskus, Virrat.

Uusia ulkoiluharrastuksia yhdistyksiin! Suunnistuksen osuudessa käymme etsimässä rasteja helppokulkuisessa maastossa ja teoriaosuudessa opiskelemme suunnistuskartan merkistöä ja lukemista sekä kompassin käyttöä ilman karttaa ja kartan kanssa. Tutustumme myös Suomen kiintorastiverkostoon sekä yleisemminkin suunnistukseen maassamme. Uutena ulkoilumuotona tutustumme Geokätköilyyn ja käymme etsimässä geokätkön Rajaniemen tuntumasta. Tällä kurssilla ei tarvitse juosta, joten normaalilla peruskunnolla kyllä pärjää. Kävelyä kurssilla tulee muutama kilometri.

Lataa kurssin alustava ohjelma tästä

Kurssin hinta on 130 €.

Kurssille ilmoittautuminen


Vanhusneuvostopäivät 11.-13.10. Rajaniemen lomakeskus, Virrat.

Päivillä kehitetään ja lisätään aiempien Vanhusneuvostopäivien tapaan tietoisuutta vanhusneuvostojen toiminnasta, niiden mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Samalla saatetaan yhteen eri alueiden vanhusneuvostoaktiivit, jaetaan kokemuksia ympäri Suomea ja vietetään hyvää aikaa yhdessä. Vanhusneuvostopäivät ovat Osuuskunta Tradekan tukemana maksuttomat EKL-yhdistyksiin kuuluville jäsenille.

Katso Vanhusneuvostopäivien oma sivu.

Ilmoittautuminen


EKL:n kirjanpito-ohjelma jäsenyhdistyksille 19.10. Käpylän työväentalo, Helsinki.

Tällä kurssilla käymme läpi EKL:n jäsenyhdistyksilleen tarjoaman kirjapito-ohjelman. Kurssilla kerrataan ohjelman toiminta kohta kohdalta. Ohjelmassa varataan aikaa kysymyksille ja ohjelmasta saatujen kokemusten vaihtoon. Kurssin hinta on 45 €.

Kurssille Ilmoittautuminen


Piristystä yhdistysten harrastustoimintaan - ohjaajapäivät 25.-27.10. Rajaniemen lomakeskus, Virrat.

EKL järjestää oman kurssin yhdistysten kerho- ja harrastustoiminnoissa mukana oleville kerho-ohjaajille ja aktiivijäsenille. Koulutus on monipuolinen ja se antaa virikkeitä sekä tuoreita eväitä yhdistysten paikalliseen toimintaan. Kurssin käytöön varataan koko Rajaniemen lomakeskus.

Koulutuspäivien aiheina ovat mm. yleinen tieto kerhojen ja ryhmien ohjauksesta, vapaamuotoinen ryhmätoiminta, luontoliikunta ja elämystoiminta, ohjelmatoiminta, kädentaidot sekä muisti ja jaksaminen Lisäksi järjestämme päivien aikana Boccian tuomarikurssin.

Kurssin hinta on 130 €.

Lataa kurssin ennakkoilmoitus itsellesi tästä

Päiville ilmoittautuminen