Kevät 2023

Tällä sivulla olevat kurssit järjestään Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla. Järjestötoiminnan ABC -kurssilla ja Opintovastaavien kurssilla on voimassa Kaveri kurssille hinta. Edun saavat samasta yhdistyksestä samalle kurssille ilmoittautuvat. Majoittuminen on yhteisessä kahden hengen huoneessa.


Ilmoittautumisajat ovat päättyneet näille kursseille:

Paritanssin jatkokurssi 15.-17.2.

Karaokekurssi 6.-8.3.

Järjestötoiminnan ABC -kurssi 27.-29.3.


Kuorokurssi 22.-25.5.

Perinteisellä Kuorokurssillamme opimme kuorossa laulamista alkaen äänenavauksesta sekä laulu- ja hengitystekniikoiden harjoittelusta ja edeten kuorolaulujen yhteiseen tulkintaan sekä teksteistä ja musiikista nousevien tulkintamahdollisuuksien toteuttamiseen. Kurssilla on mukana myös musiikinteorian osuus. Kurssilla mennään eteen päin siinä määrin verkkaiseen tahtiin, että se sopii hyvin niin aloittelijalle kuin myös kuorotoiminnassa jo pidemmän aikaa mukana olleelle. Kurssin kouluttajana toimii Rajaniemessä useita kuorokursseja vetänyt Johanna Järvinen. Kurssin hinta on 185 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä tälle kurssille on 30.4.

Kurssille ilmoittautuminen


Opintovastaavien kurssi 29.-31.5.

Kurssi antaa selkeyttä ja varmuutta EKL-yhdistysten opintovastaavien tehtäviin. Kurssin keskeisinä teemoina ovat koulutusten suunnittelu ja toteuttaminen sekä kurssitukien hakeminen ja raportointi. Aiempien opintovastaavien kurssien tavoin yhteisillä keskusteluilla ja kokemusten vaihdolla on tällä kurssilla vankka jalansija.

Opintovastaavien kurssille osallistunut osaa:

  • tiedottaa oman yhdistyksen ja liiton koulutustoiminnasta omassa yhdistyksessään
  • suunnitella kurssin osaamisperusteisen kurssisuunnittelun mukaisesti
  • täyttää kurssitukihakemuksen
  • raportoida kurssitukea saaneet kurssit.

Kurssin hinta on 130 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä tälle kurssille on 6.5.

HUOM. Tällä kurssilla Kaveri kurssille hinta 220 €/ kaksi osallistujaa. Edun käyttääksesi ota yhteyttä: Enable JavaScript to view. / 050 436 3449

Kurssille ilmoittautuminen


Improvisaatiokurssi 29.-31.5.

Improvisaatio pohjautuu esiintyjän omaan heittäytymiseen ja mielikuvitukseen. Se on suora alalaji leikille, jossa myös annetaan mielikuvituksen viedä mukanaan. Sen avulla voi kehittää intuitiivisuutta, mielikuvien käyttöä ja paluuta lasten tapaan leikkiä. Sen lisäksi improvisaatio voi auttaa vuorovaikutustapoihin, ryhmätyötaitoihin ja erilaisten sosiaalisten tilanteiden hyväksymiseen. Tällä kurssilla työskentelemme erilaisten leikkien, harjoitteiden ja pienten esitysten parissa keräten oppia tulkinnasta, ryhmästä ja itsestämme. Kurssi sopii kaiken ikäisille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Improvisaatioon aiemmin tutustuneet voivat oppia uusia tapoja ilmaista itseään ja kehittää omaa työtään niin esiintyjänä, ryhmän ohjaajana kuin muutenkin erilaissa sosiaalisissa tilanteissa. Kurssin hinta on 130 €. Viimeinen ilmoittautumispäivä tälle kurssille on 6.5.

Kurssille ilmoittautuminen