Majoittuminen

Rajaniemessä majoitut viihtyisissä yhdenhengen-, kahdenhengen- tai perhehuoneissa. Huoneet sijaitsevat neljässä erillisessä majoitusrakennuksessa. Majoitusrakennukset ovat kaikki yksikerroksisia eli tilamme sopivat hyvin myös liikuntaesteisille.

Rajaniemen majoitushuoneet sijaitsevat neljässä erillisessä rakennuksessa. Päärakennus Pytingin yläkerrassa on lisäksi kaksi huonetta, kaunis Katrin Kammari, josta näköala Siekkisjärvelle sekä yksi pienempi yhdenhengen huone. Majoitusrakennuksista Väentupa on suurin ja sieltä löytyy yhteensä 15 huonetta, Pehtoorin pirtissä sijaitsee 8 huonetta, Mäkituvassa 6 huonetta sekä Torpassa 5 huonetta. Torpassa sijaitsevat lemmikkihuoneet eli lomalle voit saapua myös lemmikin kanssa. Muistathan ilmoittaa varauksen yhteydessä, että haluat ottaa lemmikin mukaan, koska huoneita on rajallinen määrä.

Huoneemme ovat hyvin varusteltuja. Huoneiden varustukseen kuuluvat vuodevaatteet, pyyhkeet, extratyynyt, televisio, wc, suihku, hiustenkuivain sekä pyykinkuivausteline. Kaikkien rakennusten auloissa asiakkaiden vapaassa käyttössä jääkaappi, kahvin- sekä vedenkeitin tarvikkeineen ja mikro. Myöskin yhteiset oleskelutilat televisioineen ovat kaikkien vapaassa käytössä.

Invahuoneita meiltä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Kolme niistä sijaitsee Väentuvassa ja kolme Pehtoorin pirtissä.