Tuetut lomat

Rajaniemessä on vuoden aikana tarjolla useita tuettuja lomaviikkoja sekä aikuisille että lapsiperheille.

Hyvinvointilomat ry järjestää Rajaniemen lomakeskuksessa vuosittain useita tuettuja lomia sekä aikuisille että lapsiperheille. Viiden vuorokauden täysihoitolomien omavastuu on 90 € / aikuinen. Työttömien lomalla omavastuu on 50 € / aikuinen. Loman hintaan sisältyy ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvit, päivällinen ja iltapala), majoitus kahden hengen huoneissa ja lomaohjelma.

Lapsiperheiden lomille voivat hakea myös isovanhemmat lastenlastensa kanssa. Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat huoltajan tai isovanhemman seurassa maksutta. Lapsiperhelomilla on tarjolla ohjattua ryhmämuotoista lastenhoitoa 3–6-vuotiaille lapsille (Yhden vanhemman perheiden lomalla 2–7-vuotiaille lapsille).

Tuettua lomaa haetaan Hyvinvointilomat ry:ltä, joka valitsee lomalaiset taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Loman voi saada korkeintaan joka toinen vuosi. Lomatoimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Tiedustelut ja hakulomakkeet: Hyvinvointilomat ry, puh. 010 830 3400, Enable JavaScript to view., www.hyvinvointilomat.fi

Tuetut lomat vuonna 2023

Lisätietoa Rajaniemessä järjestettävistä tuetuista lomista löydät tällä sivulla olevasta sivuvalikosta.