Vanhan pappilan miljööstä Kartanon klassikoihin 1.-4.2.2021

Jäsenhinta 265,- (ei-jäsenet 295,-)

Helmikuu heilahtaa käyntiin Rajaniemen syleilyssä. Vietetään yhdessä hauska ja mieleenpainuva loma ihanassa seurassa. Liikunnan, musiikin, tanssin ja monipuolisen ohjelman lisäksi vierailemme Taidekaupunki Mäntässä ja Serlachius museossa.

Ohjatun kierroksen aikana tutustumme taidemuseo Göstan kohokohtiin sekä kartanossa että puuarkkitehtuurin lippulaivassa paviljongissa. Näemme vanhan kartanon saleissa suomalaisen kultakauden taiteen helmiä Gösta Serlachiuksen taidesäätiön kokoelmista. Tutustumme myös Göstan paviljongin näyttelyiden huipputeoksiin. Kuulemme lisäksi paviljongin rakentamisesta ja arkkitehtuurista, Joenniemen kartanon vaiheista ja Serlachiuksen teollisuussuvun elämästä. Kierroksen jälkeen nautiskelemme päiväkahvit viihtyisässä museokahvilassa. Lisätietoa mm. Kartanon klassikot- näyttelystä: https://serlachius.fi/n%C3%A4yttely/kartanon-klassikot/

Rajaniemessä sinusta pitävät huolen ammattitaitoiset lomaohjaajamme. Loman hintaan sisältyvät majoittuminen 2 hh, ohjelma, puolihoitoruokailut, saunat sekä linja-autokyyti Mänttään, sisäänpääsymaksu ja opastettu kierros taidemuseo Göstassa (1 tunti) ja siellä nautittava päiväkahvi.