Lomat

Rajaniemessä järjestetään erilaisia teemalomia ja majoitusta ateriapalveluin, ryhmille sekä yksityisille henkilöille. Tervetuloa tutustumaan!

HINNASTO
EKL-JÄSENHINTA
Yöpyminen aamupalalla 42,- / vrk
Puolihoito 59,- / vrk
Täysihoito 65,- / vrk

1 hh lisämaksu (1-2 vrk)

1 hh lisämaksu ( 3 vrk ja enemmän)

Sähköpaikka asuntoautolle / -vaunulle

20,- / vrk

10,- / vrk

8,- / vrk

EI-JÄSENHINTA
Yöpyminen 39,- / vrk
Yöpyminen aamupalalla 48,- / vrk
Puolihoito 71,- / vrk
Täysihoito 79,- / vrk

Edullisia lomaviikkoja, teemalomia tai majoitusta ateriapalveluin.

Voit valita lomasi täysihoidolla, puolihoidolla tai aamupalalla.

Teemalomat ovat erittäin suosittuja, esimerkkeinä mainittakoon vaellusta ja patikointia, kesäisin rosvopaistia pihapiirissä, sieni- ja marjaretkiä lähialueella sekä talvisin hiihtoa ja avantouintia. Kehonhuoltoa ja erilaisia liikunta- ja tanssilomia unohtamatta.

Rajaniemestä on mahdollisuus tehdä retkiä lähiympäristön nähtävyyksiin ja ostospaikkoihin, kuten esimerkiksi Killin Wanhalle tehtaalle, Tuuriin Veljekset Keskisen ostoskeskukseen, Ähtärin eläinpuistoon tai vaikkapa ikimuistoiselle risteilylle yli 100-vuotiaalla höyrylaiva Tarjanteella.

Virroilta löytyy paljon gallerioita sekä lasi- ja tekstiilitaidetta. Killinkosken vanha nauhatehdas näyttelyineen ja kirpputoreineen sekä Perinnekylä museoineen ovat mielenkiintoisia tutustumiskohteita.

Kalamiehet löytävät mieluisat koskenkuohut Kituskoskelta, ja vain parin kilometrin päässä Rajaniemestä sijaitseva Golf Virrat tarjoaa 9-reikäisen kentän luonnonkauniissa maisemissa.