Lomat

Rajaniemessä järjestetään erilaisia teemalomia ja majoitusta ateriapalveluin, ryhmille sekä yksityisille henkilöille. Tervetuloa tutustumaan!

HINNASTO 1.1.2023 alkaen
EKL-JÄSENHINTA
Yöpyminen aamupalalla 48,- / vrk
Puolihoito 64,- / vrk
Täysihoito 71,- / vrk

1 hh lisämaksu

Lisävuode sis. aamiaisen

Sähköpaikka asuntoautolle / -vaunulle

20,- / vrk

23,- / vrk

12,- / vrk

EI-JÄSENHINTA
Yöpyminen 43,- / vrk
Yöpyminen aamupalalla 53,- / vrk
Puolihoito 78,- / vrk
Täysihoito 87,- / vrk

Edullisia lomaviikkoja, teemalomia tai majoitusta ateriapalveluin.

Voit valita lomasi täysihoidolla, puolihoidolla tai aamupalalla.

Teemalomat ovat erittäin suosittuja, esimerkkeinä mainittakoon vaellusta ja patikointia, kesäisin rosvopaistia pihapiirissä, sieni- ja marjaretkiä lähialueella sekä talvisin hiihtoa ja avantouintia. Kehonhuoltoa ja erilaisia liikunta- ja tanssilomia unohtamatta.

Rajaniemestä on mahdollisuus tehdä retkiä lähiympäristön nähtävyyksiin ja ostospaikkoihin, kuten esimerkiksi Killin Wanhalle tehtaalle, Tuuriin Veljekset Keskisen ostoskeskukseen, Ähtärin eläinpuistoon tai vaikkapa ikimuistoiselle risteilylle yli 100-vuotiaalla höyrylaiva Tarjanteella.

Virroilta löytyy paljon gallerioita sekä lasi- ja tekstiilitaidetta. Killinkosken vanha nauhatehdas näyttelyineen ja kirpputoreineen sekä Perinnekylä museoineen ovat mielenkiintoisia tutustumiskohteita.

Kalamiehet löytävät mieluisat koskenkuohut Kituskoskelta, ja vain parin kilometrin päässä Rajaniemestä sijaitseva Golf Virrat tarjoaa 9-reikäisen kentän luonnonkauniissa maisemissa.