Kokoustilat

Monitoimisali Siekkissalissa järjestyy monenlaiset tapahtumat. Kokouspöytiä n. 70 kurssilaiselle, datatykki, valkokangas, tussi- ja fläppitaulu sekä äänentoistolaitteisto luennoitsijalle. Salissa voidaan järjestää erilaisia liikunnallisia hetkiä, illanviettoja, tanssia sekä sali soveltuu mainiosti myös erilaisten juhlien viettopaikaksi. Sisältä löytyy iso sali, aulatila naulakkoineen sekä miesten ja naisten wc-tilat. Kesäaikaan käytettävissä myös terassi kalusteineen. Liikuntahetkiin välineistöä, kuten jumppamattoja, keppejä, kuminauhoja erilaisia pelejä kuten bocciapallot ym.

Siekkissalin vuokra 120 € / yli 2 tuntia, 60 € / 1-2 tuntia

Pienimuotoisia kokouksia ja kursseja voi pitää myös Väentuvassa tai päärakennuksen kirjastossa. Myös Pytingin ruokasalissa voi kokoustaa ruokailujen yhteydessä.

Kokouksia, TYKY-päiviä ja juhlia varten on mahdollista saada Rajaniemestä koko paketti aina ruokailuista majoittumiseen asti, ja yhdessä voidaan suunnitella päivään mukavaa ohjelmaa mm. opastettuja Virtain kiertoajeluita, terveysluentoja erilaisilla teemoilla, ohjattua liikuntaa ja paljon muuta mukavaa!