Kokoukset ja juhlat

Yhdessä luomme onnistuneet juhlat kauniissa maalaismaisemassa! Vanhan pappilan tunnelma ja monipuoliset palvelut ja keittiön herkullinen ruoka tekevät päivästänne ikimuistoisen.

Häät, syntymäpäivät ja muut juhlat ovat elämäsi tärkeimpiä päiviä.
Rajaniemen vanhassa pappilassa onkin järjestetty onnistuneesti monet iloiset perhejuhlat kuten kaste-, rippi-, ylioppilas- ja hääjuhlat. Muistotilaisuudet järjestämme tilaisuuden vaatimalla arvokkuudella.

Sukutapaamiset ja erilaiset illanistujaiset onnistuvat myös tiloissamme. Juhlia, kokouksia ja tapaamisia varten on käytettävissä neljä erikokoista tilaa: Päärakennus Pytinki, Siekkissali, Väentupa sekä päärakennuksen yläkerrassa sijaitseva kirjasto.

Saunailtoja varten käytössänne on kaksi isoa sähkösaunaa sekä oleskelutila, jossa on takka. Pappilan rannassa on myös puulämmitteinen sauna, viihtyisä terassi sekä grillikatos ja nuotiopaikka.

Kokousten ja palaverien yhteyteen voimme yhdessä suunnitella ruoka- ja kahvipalveluja. Kokouspäivää on mukava jatkaa saunomalla rantasaunassa ja illan tullen majoittua viihtyisissä huoneissa.

Ruokailut onnistuvat perinteisen noutopöydän lisäksi myös pöytiintarjoiltuina maittavina annoksina.