Cateringpalvelut

Rajaniemen kokkien ruuat sekä leivonnaiset luoksesi!

Valmistamme juhla-, illanistujais-, saunailta- tai kokous- ja tapahtumatarjottavat kaikkiin tilaisuuksiin Virroille.

Yhdessä voimme suunnitella tilaisuuteesi sopivat tarjottavat tai voit valita valmiit tuotteet hinnastoistamme. Tuotteet ovat asiakkaan noudettavissa Rajaniemen lomakeskuksesta tai voimme myös toimittaa ne tilaisuuteesi Virtain alueelle. Meiltä saat maistuvien ruokien lisäksi kaiken mitä tilaisuuteesi tarvitset, kuten pöytäliinat ja astiat. Tarvittaessa autamme myös koristeiden ja ohjelman hankinnassa.

Laskutus- ja varausehdot

Varauksen lopullinen määrä on ilmoitettava viimeistään 7 päivää ennen toimitusta. Tilaukset laskutetaan tilatun määrän mukaan ja hinnat sisältävät alv:n. Tilaus laskutetaan jälkikäteen, viimeistään seuraavalla viikolla. Sunnuntaisin ja arkipyhinä lisäämme hintaan 40%.

Peruutusehdot

Jos asiakas peruu tilauksen 21 vrk ennen toimituspäivää, ei maksua veloiteta.

Jos asiakas peruu tilauksen 14 vrk ennen toimituspäivää, veloitetaan 50 % tilauksen arvosta.

Jos asiakas peruu tilauksen 5 vrk ennen toimituspäivää, veloitetaan 100 % tilauksen arvosta.

Tuotteet toimitetaan tarjoiluastioissa. Tilaisuuden luonteen mukaan tuotteet voidaan pakata myös kertakäyttöisiin astioihin. Tilatut tuotteet tulee noutaa sovittuna aikana. Noutamattomista tuotteista on oikeus laskuttaa täysi maksu. Astioiden palautus esihuuhdeltuina. Astioiden palautus- / noutoajankohta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Rikkoutuneista tai kadonneista astioista veloitamme tuotteen ostohinnan suuruisen korvauksen.