Kurssituet kevät 2022 raportointi

Kevään 2022 kurssitukien käyttö tulee raportoida 31.6. mennessä tai neljän viikon sisällä kurssin päättymisestä. Jos kurssi jatkuu heinäkuun puolelle niin kannattaa olla yhteydessä liittoon. Raportti tulee toimittaa vaikka kurssilla ei kuluja olisikaan ollut. Tällöin raporttiin merkitään kuluiksi 0 €.

Kurssin raportointiin riittää kolme lomaketta, raportointilomake, kurssin ohjelma ja kurssin osallistujalista. Suosittelemme käyttämään tältä sivulta saatavia lomakkeita. Lomakkeet voi toimittaa liittoon sähköpostilla osoitteeseen Enable JavaScript to view. tai kirjepostina osoitteeseen Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL, Haapaniemenkatu 14, PL 168, 00530 Helsinki. Jos lähetät raportin kirjepostina niin kannattaa siitä ilmoittaa tekstiviestillä numeroon 050 436 3449. Kuitit ja muut kulutositteet tulee olla saatavilla yhdistyksen kirjapidossa, niitä ei tarvitse lähettää raportin mukana liittoon.

Raportoinnissa tarvittavat lomakkeet voit tallentaa itsellesi alla olevista linkeistä. Kurssitukien haku- ja raportointiohjeesta löydät apua raportointiisi.

HUOM! Tuet maksetaan toteutuneilta tunneilta, joten myös keskeneräiset kurssit kannattaa raportoida. Muista myös ilmoittaa jos kurssi on kokonaan peruttu.

Raportointilomake (Word)

Kurssin ohjelma (Word)

Kurssin osallistujalista (Word) (UUSI)

Kurssitukien haku- ja raportointiopas (PDF)