Kurssit syksy 2020

Tämän sivun kurssit järjestetään Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla

Kolmen päivän mittaisen Rajaniemen kurssin perusmaksuun sisältyy yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta on mahdollista yöpyä myös yhden hengen huoneessa. Rajaniemessä järjestettävien kurssien ensimmäinen kurssipäivä alkaa klo 13 ja viimeinen kurssipäivä päättyy lounastarjoiluun klo 12. Kurssin hinta on EKL-yhdistysten jäsenille 115 € ja muille 150 €. Jos et ole jäsen niin ilmoittaudu kurssille: Enable JavaScript to view. tai 050 436 3449.

EKL-yhdistysten jäsenet voivat ilmoittautua kursseille kurssikuvausten yhteydessä olevilla ilmoittautumislomakkeilla. Ilmoittautumisen jälkeen avautuu linkki laskuun, joka tulee maksaa laskuun merkityn eräpäivän mukaisesti. Lasku lähetetään ilmoittautuneelle vielä ennen kurssin alkua jos laskua ei ole maksettu. Maksut palautetaan peruutusehtojen mukaisesti.

Kaveri Kurssille -edun kursseja ovat Kisälli- ja kuplettilaulun kurssi, Salsakurssi sekä Kädentaidot-kurssi.


Viestinnällä näkyväksi 16.-18.9.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.


Taide- ja maalauskurssi 28.-30.9.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.


Kisälli- ja kuplettilaulun kurssi 19.-21.10. (keväältä siirtynyt kurssi)

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.


Salsakurssi 19.-21.10.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt.


Viestinnällä näkyväksi 2.-4.11. MAKSUTON

Kurssin tavoitteena on antaa uusia työkaluja ja osaamista EKL-yhdistysten viestintään. Kurssin aikana käymme läpi onnistuneen viestinnän aineksia sekä niitä kysymyksiä, mitkä nousivat esille EKL:n vuoden 2019 Viestinnän kehittämispäivä piireille -kiertueen palautteissa. Kurssin harjoitustöissä mm. tutustutaan yhdistysten omaan viestintään sekä käydään läpi onnistuneen viestinnän esimerkkejä niin EKL-yhdistyksissä kuin muuallakin. Kurssi on Osuuskunta Tradekan tukemana maksuton. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 18.10.

Kurssin kouluttaja: Tuula Laine

Ilmoittaudu kurssille tästä


Yhteiskunnallisen vaikuttamisen kurssi 11.-13.11. MAKSUTON

Tällä kurssilla perehdytään edunvalvonnan ja vaikuttamisen saloihin. Kurssilla mm. kuullaan tuoreinta eläketietoa ja tietoa liiton edunvalvonnasta sekä perehdytään yhdistysten ja jäsenistön mahdollisuuksiin vaikuttamistyössä ja kampanjoinnissa. Kurssi on sisällöltään pitkälti samanlainen kuin vuoden 2019 syksyllä toteutettu vastaava kurssi. Kurssi on Osuuskunta Tradekan tukemana maksuton. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 27.10.

Kurssin kouluttajat: Timo Kokko ja Eero Kivinen

Ilmoittaudu kurssille tästä


Kädentaidot-kurssi 11.-13.11.

Tällä kurssilla askartelemme jouluaiheisia käsitöitä niin lahjoiksi kuin yhdistyksissä myytäviksikin. Kurssilla hyödynnettävät materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja sekä muita kukkarolle edullisia materiaaleja. Kurssin ohjaajalla on mukanaan tarvittavat materiaalit, joita voi ostaa ja maksaa paikan päällä Rajaniemessä. Osallistuja voi myös itse tuoda mukanaan haluamiansa käsityömateriaaleja sekä ideoita. Kurssille ilmoittautuvien omien toiveiden mukaan voimme askarrella myös tulevan kevään (pääsiäisen) koristeita. Ilmoittautumiset tälle kurssille viimeistään 27.10.

Kurssin kouluttaja: Liisa Lampela

Ilmoittaudu kurssille tästä

Tällä kurssilla voit hyödyntää Kaveri kurssille edun