Kurssit kevät 2021

Tämän sivun kurssit järjestetään Puhe- ja esiintymistaidon kurssia lukuunottamatta Rajaniemen lomakeskuksessa Virroilla

Rajaniemessä järjestettävän kurssin perusmaksuun sisältyy yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta on mahdollista yöpyä myös yhden hengen huoneessa. Rajaniemen kurssien ensimmäinen kurssipäivä alkaa klo 13 ja viimeinen kurssipäivä päättyy lounastarjoiluun noin klo 12. Jos et ole EKL-yhdistyksen jäsen niin ilmoittaudu kurssille ottamalla yhteyttä: Enable JavaScript to view. tai 050 436 3449.

EKL-yhdistysten jäsenet voivat ilmoittautua kursseille kurssikuvausten yhteydessä olevilla ilmoittautumislomakkeilla. Ilmoittautumisen jälkeen avautuu linkki laskuun, joka tulee maksaa laskuun merkityn eräpäivän mukaisesti. Lasku lähetetään ilmoittautuneelle vielä ennen kurssin alkua jos laskua ei ole maksettu. Maksut palautetaan peruutusehtojen mukaisesti.

Tieto- ja viestintätekniikan kurssit ovat omalla erillisellä sivulla. Alla olevilla ilmoittautumislinkeillä ei voi hyödyntää Kaveri kurssille -etua.


Opintovastaavien kurssi 10.-12.3.

Kurssi on siirretty syksylle, uusi aika on 8.-10.11.


Järjestötoiminnan peruskurssi 22.-24.3.

Kurssi on siirretty syksylle, uusi aika on 6.-8.10.


Lavakarisman kurssi 22.-24.3.

Kurssi on peruttu.


Puhe- ja esiintymistaidon kurssi 15.-16.4.

Tämä kurssi järjestetään Käpylän työvöentalossa Helsingissä

Kurssi on siirretty syksylle, uusi aika on 28.-29.10.


Digitarinani-kurssi 19.-21.4.

Kurssi on siirretty syksylle, uusi aika on 20.-22.9.


Kuorokurssi 17.-20.5.

EKL:n perinteinen kuorokurssi on siirretty alkukesään! Kurssilla opitaan kuorossa laulamista alkaen äänenavauksesta sekä laulu- ja hengitystekniikoiden harjoittelusta ja edeten kuorolaulujen yhteiseen tulkintaan sekä teksteistä ja musiikista nousevien tulkintamahdollisuuksien toteuttamiseen. Kurssilla mennään eteen päin siinä määrin verkkaiseen tahtiin että se sopii hyvin niin aloittelijalle kuin myös kuorotoiminnassa jo pidemmän aikaa mukana olleelle. Kurssi ajoittuu neljälle päivälle ja sen hinta on 170 €.

Kurssin kouluttajana toimii kuoronjohtaja Johanna Järvinen.

Ilmoittautumisaika tälle kurssille on päättynyt 2.5.