Elämäni eläkevuodet valmentajakoulutukset 2021

Olemme mukana vuosina 2019 - 2021 toteutettavassa Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -hankkeessa.

Olet Elämäni eläkevuodet -hankkeen etsimä henkilö jos sinulla on kokemusta ryhmänohjauksesta ja olet kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet - liikettä ja mielenvoimaa -hankkeen valmentajakoulutusten tavoitteena on perustaa vapaaehtoisten vertaisvalmentajien vetämiä Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmiä. Mukaan toimintaan halutaan työpareja, joten toimivin tapa yhdistyksessä on saada mukaan kaksi henkilöä. Pariton määrä sopii myös. Lue lisää Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -hankkeesta.

Lisätiedot: Marja Raitoharju, Enable JavaScript to view., 040 450 6565.


Vuoden 2021 koulutukset

KEVÄT

Verkkovalmennustapaamiset 13.4.-6.5.

Oletko jäänyt hiljattain eläkkeelle tai pian siirtymässä pois työelämästä? Kaipaatko keskustelua ja vertaistukea uuteen elämänvaiheeseen ja motivaation herättelyä liikkumiseen ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen? Tule mukaan maksuttomaan Elämäni eläkevuodet -verkkovalmennukseen.

Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -verkkovalmennus sisältää kahdeksan tapaamista. Yhden tapaamiskerran kesto on kaksi tuntia. Valmennusryhmässä keskustellaan uuden elämänvaiheen herättämistä odotuksista ja toiveista sekä syvennytään tarkastelemaan omaa hyvinvointia erilaisten harjoitusten avulla.

Tavoitteena on herättää liikkumisen ilo ja kipinä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen sekä saada oman hyvinvoinnin vahvistamiseen konkreettisia keinoja, jotka voit ottaa osaksi arkeasi.

SYKSY

Vertaisvalmentajakoulutukset

Ikäinstituutti kouluttaa vapaaehtoisia vertaisvalmentajiksi ohjaamaan Elämäni eläkevuodet -ryhmiä. Vertaisvalmentajat toimivat ryhmänohjaajina tavallisen ihmisen taidoin ja kannustavat osallistujia hyvinvoinnin vahvistamisessa. Ryhmän voi järjestää yksin tai yhdessä valmentajaparin kanssa.

Vertaisvalmentajakoulutus antaa valmiudet ohjata omaa Elämäni eläkevuodet -ryhmää. Koulutuksessa perehdytään Elämäni eläkevuodet -ryhmän sisältöihin ja toteutustapoihin.

Koulutetut vertaisvalmentajat saavat käyttöönsä ryhmänohjaukseen tarvittavat materiaalit ja liittyvät vertaisvalmentajien valtakunnalliseen verkostoon.

Ikäinstituutin kouluttajat pitävät vapaaehtoisiin yhteyttä ja tukevat oman ryhmän käynnistämisessä.

Seuraava vertaisvalmentajakoulutus järjestetään verkossa Zoom-etäyhteydellä. Koulutus on jaettu kolmelle eri päivälle. Jokaisen koulutuspäivän kesto on 3 tuntia.

Koulutusajat ovat 27.9., 29.9. ja 1.10. klo 10–11.30 ja klo 13–14.30.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 10.9.2021 mennessä, ilmoittautumaan pääset tästä