Elämäni eläkevuodet valmentajakoulutukset 2021

Olemme mukana vuosina 2019 - 2021 toteutettavassa Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -hankkeessa.

Olet Elämäni eläkevuodet -hankkeen etsimä henkilö jos sinulla on kokemusta ryhmänohjauksesta ja olet kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet - liikettä ja mielenvoimaa -hankkeen valmentajakoulutusten tavoitteena on perustaa vapaaehtoisten vertaisvalmentajien vetämiä Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmiä. Mukaan toimintaan halutaan työpareja, joten toimivin tapa yhdistyksessä on saada mukaan kaksi henkilöä. Pariton määrä sopii myös. Lue lisää Ikäinstituutin Elämäni eläkevuodet -hankkeesta.

Lisätiedot: Marja Raitoharju, Enable JavaScript to view., 040 450 6565.


Syksyn 2021 koulutukset

Vertaisvalmentajakoulutukset

Ikäinstituutti kouluttaa vapaaehtoisia vertaisvalmentajiksi ohjaamaan Elämäni eläkevuodet -ryhmiä. Vertaisvalmentajat toimivat ryhmänohjaajina tavallisen ihmisen taidoin ja kannustavat osallistujia hyvinvoinnin vahvistamisessa. Ryhmän voi järjestää yksin tai yhdessä valmentajaparin kanssa.

Vertaisvalmentajakoulutus antaa valmiudet ohjata omaa Elämäni eläkevuodet -ryhmää. Koulutuksessa perehdytään Elämäni eläkevuodet -ryhmän sisältöihin ja toteutustapoihin.

Koulutetut vertaisvalmentajat saavat käyttöönsä ryhmänohjaukseen tarvittavat materiaalit ja liittyvät vertaisvalmentajien valtakunnalliseen verkostoon.

Ikäinstituutin kouluttajat pitävät vapaaehtoisiin yhteyttä ja tukevat oman ryhmän käynnistämisessä.

Seuraava vertaisvalmentajakoulutus järjestetään verkossa Zoom-etäyhteydellä. Koulutus on jaettu kolmelle eri päivälle. Jokaisen koulutuspäivän kesto on 3 tuntia.

Koulutusajat ovat 27.9., 29.9. ja 1.10. klo 10–11.30 ja klo 13–14.30. Ota itsellesi esite tästä

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 10.9.2021 mennessä, ilmoittautumaan pääset tästä