Frisbeegolf

Frisbeegolfin suosio EKL:n harrastajien parissa kasvaa jatkuvasti. Se helppo ja hauska urheilulaji, jonka perusperiaate on sama kuin perinteisessä golfissa. Pelivälineinä mailojen ja pallojen sijaan ovat frisbeekiekot ja maaleina metalliset maalikorit. Pelin tavoitteena on suorittaa rata alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin, pienimmän tuloksen saanut pelaaja on voittaja. Frisbeegolf on yksilölaji, mutta EKL:n mestaruuskilpailuissa on mukana myös joukkuekilpailu sekasarjoin kilpailtuna. Laji sopii kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Pelaaminen on rentohenkistä ja pelin yhteydessä tulee liikuttua luonnossa useita kilometrejä.

Tulevat kilpailut

Seraavat frisbeegolfin mestaruuskilpailut järjestetään vuonna 2022. Tarkempi aika ja paikka ilmotetaan myöhemmin.

Tuloksia

Liiton edelliset frisbeegolfin mestaruudet ratkottiin 6.9.2021 Janakkalassa, Kiipulan 18-väyläisellä radalla. Joukkuekilpailu käytiin 3-henkisin sekajoukkuein.

Tulokset 2021

Kuvassa sarjojen voittajat 2021. Vas. Pekka Stigell (Tervakoski), Helena Lindberg (Tervakoski), Olli Koskinen (Tervakoski) ja Jukka Toikka (Nummela). Kuvasta puuttuu joukkuekilpailun voittanut Tervakosken I-joukkue.