Eläköön elämä! -jäsenhankintakampanja yhdistyksille

Liiton suuri jäsenhankintakampanja käynnistyi ystävänpäivänä 14.2.2020 ja jatkuu 15.11.2021 saakka. Jäsenhankinnan tuloksissa otetaan huomioon kaikki EKL-yhdistysten uudet jäsenet, jotka on ilmoitettu liiton rekisteriin 2.1.2020 alkaen. Lähde mukaan ja kisaa parhaan jäsenhankkijan palkinnoista!

Kampanjan tavoite

Eläkkeensaajien Keskusliitto jäsenyhdistyksineen on aktiivisten, elämänsä parasta aikaa elävien eläkkeensaajien järjestö. Haluamme tehdä kampanjan, joka korostaa aktiivista toimintaa ja elämästä yhdessä nauttimisen iloa.

Päätavoitteena on saada jäsenyhdistystemme jäsenet tuomaan omia ystäviänsä, tuttuja ja tutun tuttuja mukaan yhdistyksensä toimintaan. Suuren jäsentutkimuksemme (2019) mukaan 87 % jäsenistöstämme on jo suositellut tai suosittelisi lämpimästi Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsenyyttä muille.

Kampanjan pääkuvana toimii punaisella pappamopolla ajelevat hyväntuulinen herra ja rouva, jotka tykkäävät elämästä ja tarttuvat hanakasti haasteisiin. He ovat matkalla hakemaan kavereitaan mukaan EKL:n ja sen jäsenyhdistysten toimintaan!

Jäsenhankkijalle esite

Esite toimii jäsenhankkijan tukena ja siinä on tilaa kolmelle kirjattavalle uudelle jäsenelle. Kun uudet jäsenet on kirjattu, tiedot toimitetaan omalle yhdistykselle. Jäsenhankkijan esite on lisäksi suunniteltu toimivaksi niin, että mukaan kutsutulle jää perforoitu eli irti leikattava muistilappu yhdistyksen yhteystiedoista.

Liiton yleisesite

EKL uusii kampanjan kunniaksi yleisesitteensä ja se on kampanjailmeen mukainen.

Materiaali suoraan yhdistyksille

Edellä mainitut esitteet ja muu kampanjamateriaalit postitetaan yhdistyksien puheenjohtajille tammikuussa 2020 loppiaisen jälkeen. Näin ollen materiaali on yhdistysten käytössä, kun kampanja alkaa.

Jäsenhankkijat saavat materiaalin omasta yhdistyksestään

Eläkkeensaaja –lehden ensimmäiseen numeroon vuonna 2020 tulee kokosivun ilmoitus kampanjasta. Se kertoo lehden lukijoille kampanjan alkamisesta ja innostaa jäseniä tilaamaan kampanjamateriaalin ja jäsenenhankkijan esitteen omalta jäsenyhdistykseltään.

Parhaat jäsenhankkijat palkitaan

Liitto palkitsee jokaisen piirin 4 parasta jäsenhankkijaa Rajaniemen lomakeskuksen kolmen päivän täysihoitolomalla. On siis tärkeää, että yhdistykset pitävät kirjaa jäsenhankkijoista ja ilmoittavat heidän nimensä sekä parhaat jäsenhankkijansa piiriin kampanjan päätyttyä. Piiri ilmoittaa tiedot edelleen liittoon.

Kaikkien ilmoitettujen jäsenhankkijoiden kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti.

Kaikkien vuonna 2020 liittyneiden uusien jäsenten kesken arvotaan myös 500 euron matkalahjakortti. Lisäksi uusien jäsenten kesken arvotaan 5 kappaletta Rajaniemen lomakeskuksen kolmen päivän täysihoitolomia.

Poimintoja syistä tulla ja olla mukana EKL-yhdistysten toiminnassa:

Ikäihmisten yksinäisyys kasvava ongelma.

Sosiaalinen verkko ja aktiivinen elämä ylläpitävät toimintakykyä ja elämäniloa.

Elämänmuutos eläköityessä – mitä työelämän jälkeen?

Yhteiskunnallinen ulottuvuus – edunvalvonta ja vaikuttaminen kuuluvat myös eläkkeensaajille.

Toiminnan ytimessä on rohkaista ja aktivoida ihmisiä elämään mielekästä ja täyttä elämää iästä riippumatta.

Tehdään yhdessä hieno ja onnistunut jäsenhankintakampanja!